2021-02-27

Katarina Stenborg rekryteras till Legimeet

Katarina Stenborg ansluter till Legimeet för att leda etableringen av bolaget som ledande leverantör av direktsända och interaktiva bolagsstämmor. De senaste fem åren har Katarina haft seniora roller inom IR och finansiell kommunikation på olika kommunikationsbyråer. Katarina har även gedigen erfarenhet från finansmarknaden efter närmare 15 år i olika roller på Nasdaq och Carnegie Investment Bank.

Katarina Stenborg rekryteras till Legimeet

Legimeet har lanserat marknadens första och enda digitala produkt där bolagsledning och aktieägare kan föra diskussion med ljud och bild utan fördröjning i sändningen för att sedan rösta med omedelbart resultat, allt i en och samma plattform.

– Katarina är en driven person som kommer att stärka Legimeets expansion. Nu går bolaget in i en ny fas och vår produkt är lanserad. Katarina kommer att bidra med sin breda kunskap inom IR och digitala tjänster, säger Johan Aronsson, vd.

– Jag ser fram emot att få arbeta med Legimeets unika produkt. Att få vd:s och ägarnas förtroende att bidra till bolagets fortsatta utveckling gör mig både glad och stolt, säger Katarina Stenborg.